O nama

Bogat izbor umetničkih i specijalnih papira

Slušamo Vas i pomažemo Vam da izrazite svoju kreativnost na pravim materijalima!

Cartissima

CARTISSIMA d.o.o. je porodična firma osnovana početkom 2014. godine sa ciljem da postane prepoznatljivi distributer ekskluzivnih umetničkih i specijalnih papira na tržištu Srbije.


Naša misija je da pažljivo odabranim i pristupačnim asortimanom umetničkih i specijalnih papira pomognemo umetnicima i svim povezanim profesijama da na adekvatnim materijalima lakše pronadju svoj pravi kreativni izraz.


Kao zastupnik i distributer kolekcije umetničkih papira HAHNEMUEHLE FINE ART, Nemačka, u našem prodajnom objektu počeli smo prodaju po veoma atraktivnim cenama najpoznatijih vrsta grafičkog i slikarskog papira ovog poznatog brenda.


Grafičke umetnike posebno će obradovati i ponuda grafičkih papira robne marke FABRIANO. Najavljujemo i ponudu umetničkih i slikarskih papira ostalih poznatih evropskih i svetskih brendova.


Očekujemo da nas posete profesori fakulteta likovnih i primenjenih umetnosti, akademija lepih umetnosti i umetničkih škola, akademski slikari, grafičari i studenti koji su već koristili HAHNEMUEHLE i FABRIANO papir u svom stvaralačkom radu. Takodje, očekujemo nove generacije mladih umetnika kojima ovi vrsni umetnički brendovi mogu pomoći u procesu njihovog umetničkog obrazovanja i sazrevanja.


U prodaji imamo i jedan deo našeg budućeg portfolia specijalnih papira i koverata za različite namene: luksuzna pakovanja, vizuelni identitet, vizit karte, fascikle, flajeri, posteri, brošure, etikete, pozivnice, cenovnici, jelovnici, korice i unutrašnjost luksuznih izdanja knjiga, albumi, katalozi i još mnogo toga što mogu osmisliti talentovani dizajneri i ostale kreativne profesije.


Očekujemo Vas.

Papiri za grafiku

Slikarski papiri

Specijalni papiri